PSYCHODYNAMISCHE COACHING/THERAPIE IN BEDRIJF

Ook bedrijven, overheidsinstellingen en werknemers kunnen bij mij terecht. Psychodynamische therapie is bewezen succesvol in de begeleiding van werknemers en het voorkomen van uitval. Trajecten zijn kortdurend, effectief en gaan direct naar de kern. Dit vergroot de kans op een duurzame verandering.

De psychodynamisch therapeut bestrijkt met coachende en therapeutische interventies het terrein van begeleider, coach én therapeut. De benadering biedt daarmee voordelen voor zowel de werkgever als de werknemer.

“Als je op je werk vastloopt, dan werkt dit door in heel jouw wezen. Vaak wordt er dan gedacht aan een effectiviteitstraining maar eigenlijk zouden we onder de oppervlakte moeten kijken, naar alle met elkaar verweven kanten. Ik help mensen bewust te worden van die kanten. Door inzicht te krijgen in wie jij bent en hoe jij in elkaar zit, krijg je een  helder beeld van wat jij wil en wat nodig is om een volgende stap te kunnen zetten.”

De psychodynamische therapeut ziet de mens 'als geheel’ . De belemmering die wordt ervaren op de werkvloer zien we als de uitwerking van een dieper liggend patroon. We kijken naar de bron van de belemmering. Door deze inzichtelijk te maken ontstaat een helder beeld van de stappen die genomen kunnen worden.

Waar biedt psychodynamische therapie meerwaarde?

  • Onderzoeken van stagnatie in de persoonlijke ontwikkeling
  • Balans tussen werk & privé herstellen
  • Voorkomen van een burn-out, en herstel van duurzame inzetbaarheid.
  • Vraagstuk: "waar sta ik nu en waar wil ik heen?",
  • Meer inzicht krijgen in jezelf, je gedrag en je achterliggende drijfveren
WERKWIJZE

De werknemer komt met mij in contact via zijn werkgever, hr-manager, leidinggevende, bedrijfsmaatschappelijk werker of bedrijfsarts. De werknemer kan ook op eigen initiatief contact met mij opnemen. Ter kennismaking starten we vaak met een adviesgesprek met de werknemer. Hierin krijgt hij/zij een beeld van mij, mijn werkwijze en wat ik voor hem/haar zou kunnen betekenen. Dit gesprek kan desgewenst ook online. Daarna starten we met een kort traject van 5 consulten waarin we stapsgewijs van belemmering naar het gewenste resultaat gaan. Indien gewenst kunnen er na dit traject extra consulten geboekt worden. Mocht dit buiten het budget vallen van de werkgever, dan kan de werknemer het traject eventueel bij mij voortzetten als particulier. Dit wordt deels vergoed door de meeste zorgverzekeraars. (hiervoor geldt een ander tarief: Klik hier)

Trainingen op maat

In overleg met de werkgever kan ik ook maatwerktrainingen verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een verzuimpreventietraining voor medewerkers die door hun functie of omstandigheden druk ervaren. Door hierin tijdig te investeren kunnen lasten in de toekomst voorkomen worden. Ik vertel u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

TARIEVEN

Adviesgesprek:          €115,00
Kort traject:                  €550,00 (5 consulten)
Los consult:                  €115,00

 Zowel therapie als coaching  zijn vrijgesteld van BTW

NEEM CONTACT MET ME OP
verstuur

Ik hou praktijk op twee locaties:

  • Kamerlingh Onnesweg 221 Hilversum
  • Sarphatistraat 656 Amsterdam

T   06 406 530 19
M  welkom@emiliespeelman.nl